Wilujeng sumping Ka Jaafarson

Tentang Kami

Ningbo Jaafarson Karajinan & Kado Co., Ltd.

 

geus nanganan Karajinan & kasinugrahan Cipondoh, Tangerang salila sababaraha taun, Kami boga tim professionally ngalaman terus nyieun desain anyar, sarta aranjeunna dijual ka konsumén sakuliah dunya unggal taun. Kami geus ngadeg hubungan ajeg jeung konsumén lega dunya tur nampi lega sumebarna pujian, sareng produk urang geus paling barang panas maranéhanana. Tujuanana urang geus sok geus nyadiakeun konsumén urang jeung produk trend-maju kualitas alus kalawan harga kalapa. Ngabagéakeun sagala konsumén anyar ngahubungan kami.

Langkung ti portopolio kami